Stemzorg Assen

Stemzorg Assen is een logopediepraktijk in Assen. U kunt hier terecht voor specialistische logopedische zorg gericht op spreken, ademhalen en stemgeven.
Anne

Sinds een halfjaar volg ik logopedie bij Stemzorg Assen. Ik ben in het onderwijs werkzaam en had elke avond een hese stem en keelpijn. Via de KNO arts ben ik verwezen naar Stemzorg Assen. Ik voelde mij meteen op mijn gemak. Er werd een duidelijk behandelplan opgesteld. Mijn klachten verdwenen snel doordat ik , dankzij Nicole, precies weet hoe ik mijn stem op de juiste manier moet gebruiken. Persoonlijke aandacht, humor en interesse ervaar ik als heel prettig binnen de praktijk. 

Moniek

Nicole is een kundige en bevlogen logopediste. Onze zoon van vijf jaar gaat iedere week met ontzettend veel plezier naar haar toe. Ze kan hem motiveren om na een lange schooldag alsnog met haar aan het werk te gaan. Nicole reflecteert na iedere sessie met ons hoe het is verlopen en waar we thuis mee kunnen oefenen. Stemzorg Assen is een absolute aanrader wat ons betreft.

Fiona

Onze dochter van vier heeft een half jaar logopedie gehad i.v.m. haar spraak. Bepaalde klanken en letters kon zij lastig uitspreken, waardoor zij niet altijd werd begrepen. Dankzij de hulp van Nicole heeft onze dochter in een half jaar tijd grote stappen gezet, waar wij erg blij mee zijn. Ze gaat inmiddels naar school en kan zich goed verstaanbaar maken en kletst volop. Een heel verschil met een half jaar geleden. Nicole is zeer kundig in haar werk en heeft op een speelse manier onze dochter geholpen.

Marion

Wat een fijne therapeute is Nicole. Ze is ontzettend goed in wat ze doet en kan heel goed luisteren. Gaat het even niet, waarom dan ook, ze oordeelt niet en heeft veel geduld. Haar technieken en inzicht in mijn klachten, hebben me echt geholpen om mijn ademhaling te verbeteren en mijn klachten te verminderen. Daarnaast is Nicole gewoon een fijn mens en heel geïnteresseerd en meelevend. Top praktijk!

Betty

Veel baat gehad bij behandeling, duidelijke uitleg, alle tijd voor je genomen, zeer kundig.

Rosanna

Nicole is een fijne logopediste. Ze past zich aan naar de behoeften van ons kind en beweegt met het kind mee. Ze bespreekt na elk consult de vooruitgang en past het behandelplan waar nodig aan. Ze heeft veel trucjes om de oefeningen leuk te maken. Daarnaast is ze altijd vrolijk en opgetogen!

Maayke

Ontzettend goed geholpen. Mijn klachten werden serieus genomen. En Nicole keek verder dan alleen het stemprobleem. Last van gespannen strottenhoofd en de spieren en rond mijn hals waren te gespannen. Nu kan ik dan eindelijk weer doen wat ik het liefste doe en dat is zingen en praten zonder pijnklachten.

Anna-Fleur

Ik ben ontzettend goed geholpen bij deze praktijk. Ik heb altijd het idee gehad dat er naar me werd geluisterd en dat er een passend behandelplan werd opgesteld voor mijn chronische hyperventilatie. Stap voor stap ben ik vooruit gegaan dankzij de hulp, de tips en de oefeningen die ik kreeg van Nicole. De goede klik die we hadden hielp hierin alleen maar mee. Ik kan nu met een gerust hart zeggen dat ik weer in orde ben dankzij deze hulp. Dit had ik zonder Nicole nooit gekund! Ik ga alles wat ik bij je heb geleerd, meenemen voor de rest van mijn leven. Ik kan iedereen deze praktijk enorm aanraden!

Wouter

Erg blij met de professionele hulp. Op een fijne manier kundig geholpen waardoor ik met praktische tips snel van mijn klachten af kwam en ze ook niet terug gekomen zijn.

Aanmelden